Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Jedan od glavnih faktora koji utiče na to da li ljudi volonitraju ili ne je da li ih je neko pozvao da volontiraju. Mi Vas pozivamo da volontirate.

Možeš da volontiraš na različite načine, a uvek smo otvoreni i da razgovaramo i dogovorimo se kako bi tebi najviše odgovaralo da se uključiš. Standardni programi koje nudimo se:

 • Budi promena – uključi se u aktivnosti podizanja svesti u tvojoj zajednici na temu koja je tebi bliska i uloži onoliko vremena koliko imaš.
 • Suprotstavljanje stereotipima i predrasudama – ovaj program podrazumeva postepen razvoj veština koje su Vam potrebne da biste vodili radionice sa ciljem smanjenja predrasuda i stereotipa prema LGBTI osobama i vremenski je zahtevan. Sastoji se od četiri faze: 1) pohađanje treninga za trenere; 2) učešće u radionicama; 3) supervizirano vođenje radionica; 4) samostalno vođenje radionica.
 • Sa podacima smo jači – uključi se u skladu sa svojim kompetencijama u istraživanja koja sprovodimo, bilo kao učesnik/ca istraživanja ili u fazu prikupljanja i analize podataka. Ukoliko te ovaj program interesuje a nemaš istraživačke veštine, možeš nam se javiti i učestvovati u nekom od kurseva koji organizujemo iz oblasti kvalitativnih i kvantitativnih istraživanja.

Kako bi više saznao o ovim programima budi slobodan/na da nam pišeš ili nam predloži način na koji ti možeš da doprineseš zajednici. Ukoliko želiš da se u većoj meri uključiš u rad organizacije možeš se prijaviti i na program stažiranja, koji traje mesec dana. Tu smo za tebe.


1 Comment

 • SLOBODAN
  Posted 27/01/2022 13:00 0Likes

  Pozdrav, zeleo bih da se prijavim za volontiranje kod vas ukoliko je moguce. Zeleo bih da upoznam druge lgbt osobe, a najvise ako mogu bilo kako da pomognem nekom kome je to potrebno u lgbt svetu.
  srdacan pozdrav,
  Slobodan

Leave a comment